Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport
Wagenparkbeheer van Truckland

Wagenparkbeheer van Truckland

Voor uw wagenparkbeheer wilt u kunnen en blijven vertrouwen op uw bedrijfswagen(s). Met de onderhoudscontracten of beheerscontracten van Truckland vergroot u de betrouwbaarheid van uw wagen(park). U verkleint hiermee immers de kans op stilstand en de bijkomende volgschade. 

Uw wagenparkbeheer ontzorgd met onze onderhoudscontracten

Truckland biedt onderhoudscontracten voor het tijdig garanderen en waarborgen van voorgeschreven onderhoud van uw wagenpark. Reparatie- en onderhoudscontracten worden afgesloten op individuele voertuigen en geven duidelijk inzicht in de kosten. Voor een vast bedrag per maand voeren wij uw voorgeschreven onderhoud en eventuele reparaties uit. U kunt kiezen uit twee contractvormen:

Excellent

Het full-care dienstenpakket waarin alles is afgedekt: van basisonderhoud tot en met eventuele stranding of
afsleepdienst in het buitenland. Ook fabrieks- en/of dealeropties zijn gedekt in dit contract.

Economic

Het standaard onderhoudscontract met basisonderhoud, software updates, drijflijn reparaties en eventuele voorgeschreven keuringen.

Excellent

 Basisonderhoud

 Driveline dekking

 Fabrieks- en dealeropties

 Strandingsdekking binnen- en buitenland

 Full-care contract

Meer informatie

Economic

 Basisonderhoud

 Driveline dekking

 

 

 

 

Meer informatie

Beheerscontracten: bedrijfszekerheid van uw wagenparkbeheer gewaarborgd

Beheren...Beheersen...Besparen

Naast de onderhoudscontracten 'Excellent' en 'Economic' biedt Truckland ook een andere contractvorm, namelijk: Beheerscontracten. Hierbij zit u nergens aan vast en betaalt u voor de reparaties die uitgevoerd moeten worden.

Beheer(sing) is het sleutelwoord voor een groot wagenparkbeheer of zelfs een hele vloot. Kenmerkend in onze aanpak is proactiviteit. Nauwkeurige periodieke rapportages geven inzage in de kostenontwikkeling. Eventuele afwijkingen worden tijdig gesignaleerd en bieden mogelijkheid tot bijsturing. Dit alles om tot een gunstige kilometerkostprijs te komen, uitval tot een minimum te beperken en de bedrijfszekerheid te waarborgen.

Beheerscontracten zijn geschikt voor een enkel voertuig tot grote wagenparken. Constante nauwkeurige periodieke rapportages geven een doorlopende inzage in de kostenontwikkeling van uw voertuig(en). Eventuele afwijkingen worden tijdig gesignaleerd en bieden mogelijkheid tot bijsturig.

Voordelen beheerscontracten

  • Vooraf vastgesteld reparatie- en onderhoudstarief per maand
  • Reparatiedekking in binnen- en buitenland
  • Maandelijkse rapportage van saldo, kosten en opbrengsten
  • Beurtenplanning en indien gewenst oproepen voor onderhoud
  • Onderhoudsprogramma op maat
  • Indien gewenst preventief onderhoud
  • Te allen tijde opzegbaar na verrekening werkelijke kosten 
Wagenparkbeheer beheerscontracten van Truckland

Truckland gaat samen met u voor een lange termijn relatie. We ontzorgen, denken mee, zijn transparant en flexibel door met u en de markt mee te bewegen. Altijd met als doel het beheersbaar houden van de kosten en een maximale inzet van uw materieel voor uw wagenparkbeer.

 

Meer weten over onze onderhoudscontracten voor uw wagenparkbeheer?

Truckland adviseert u graag verder over mogelijkheden van de onderhoudscontracten en beheerscontracten voor uw wagenpark. Neem direct contact met ons op of vul het onderstaande reactieformulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen.