Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

 

Beoordeel

Vrachtwagen trailer

Vrachtwagen trailer

Voor gedegen advies met betrekking tot de juiste trailer voor uw vrachtwagen bent u bij Truckland aan het juiste adres. Uw vervoerswensen staan centraal in onze aanpak. Door de waarde stroom te optimaliseren haalt u het maximale rendement uit uw vervoersmiddelen. Bij Truckland blijven de graag onze dienstverlening op het gebied van mobiliteit verbeteren. Door het toenemende containervervoer in de regio waar Truckland actief is hebben we onze dienstverlening uitgebreid met de import, levering en verkoop van trailers voor vrachtwagens. Daarnaast kunt u bij Truckland tevens terecht voor service en onderhoud van uw opleggers en trekkers. Ook voor het huren van een truck of vrachtwagen met trailer bent u bij Truckland aan het juiste adres.

Bekijk de Renders trailers
 

Truckland: uw truckspecialist

Als specialist op het gebied van bedrijfsmobiliteit bieden wij een totale dienstverlening aan als het gaat om vrachtwagens. Naast trucks van onder andere MAN, GINAF en DAF leveren wij onder andere opleggers, containerchassis’, tankcontainers en kiepcontainers van het gerenommeerde vrachtwagen trailermerk Renders Trailers.
 

Renders Trailers

Truckland is sinds 2016 officieel importeur van Renders Trailers voor Nederland. Van dit gerenommeerde trailermerk uit België importeren wij onder andere het containerchassis. Hoewel het hoofdkantoor van Renders Trailers is gevestigd in Vlaanderen is de productie van de trailers verplaatst naar Turkije. De trailers worden daar volgens betrouwbare kwaliteitsnormen geproduceerd met onderdelen van de beste A-merken. De chassis zijn verkrijgbaar met BPW- of SAF-assen. Daarnaast zijn er Alcoa wielen verkrijgbaar en kan het chassis worden afgemonteerd met West-Europese componenten.

De containerchassis van Renders Trailer zijn geschikt voor container met een lengte van 20 voet, 30 voet, 40 voet en 45 voet. Bij de kleine containers van 20 voet biedt Renders de mogelijkheid voor een schuiftafel. De container kan dat op zowel het kopschot, in het middel of achterop het chassis komen te staan, zodat de chauffeur altijd met de juiste gewichtsverdeling op de schotel en de as rijdt.

Verhuur van een oplegger

In sommige gevallen kan het huren van een truck noodzakelijk zijn om de vloot tijdelijk uit te breiden of om de onderhoud/reparatie van een vrachtwagen te overbruggen. Truckland beschikt over eigen vrachtwagens, al dan niet met trailer, die op huurbasis beschikbaar zijn. In onze vestiging in Zuid-Holland kunt u terecht voor verhuur van een opleggers al dan niet in combinatie met een trekker. Daarnaast is Avarent Truckverhuur onze partner voor de verhuur van lichte en zware bedrijfsvoertuigen in de regio Amsterdam. Benieuwd naar de verhuurmogelijkheden? Neem dan contact met uw Truckland vestiging.

Wat u van Truckland kan verwachten

  • Truck & bedrijfswagen experts
  • Klantgerichte service
  • 24-uurs servicedienst
  • Meedenken in oplossingen
  • Rendement optimaliseren
  • Multi-brand filosofie
  • Onderdelen op voorraad
  • Afspraak is afspraak
  • Ontzorgt op het gebied van mobiliteit
  • Uw wens centraal

Meer weten over trucks en trailers?

Wilt u meer informatie over een vrachtwagen met trailer? Neem dan contact met ons op door middel van het onderstaande reactieformulier.