Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

GINAF Trucks: Een Nederlands succes

Innovaties in trucktechniek bepalen al vele jaren de vooraanstaande marktpositie van het merk GINAF trucks. Zo had fabrikant GINAF in de jaren 70 een primeur met het 8x8 chassis voor civiel gebruik (in West Europa). Tevens had het bedrijf enkele jaren later de volgende logische wereldprimeur met een 10x8 chassis. En met de introductie van het Hydro-Pneumatisch VeerSysteem (HPVS) zette het Nederlandse GINAF Trucks zichzelf nogmaals wereldwijd in de schijnwerpers. En GINAF Trucks gaat door. In 1991 is de wereldprimeur van het Elektronisch Voertuig Stuursysteem (EVS) en in het jaar 1997 kwam het merk met de wereldintroductie van de TRIDEM®-serie. En ook nu toont GINAF Trucks zich opnieuw een vernieuwer met de C-truck en de SensAxle+.

Wilt u meer weten over de voordelen van GINAF? Neem dan contact op met een van onze vestigingen.

 

GINAF Specials GINAF maakt voornamelijk middel- tot ultrazware trucks op maat. Het maakt niet uit voor welke sector het is, GINAF heeft een oplossing. Door de tijd leverde het bedrijf onder andere aan de bouwsector, containersector en de tanktransportindustrie. Daarnaast levert GINAF ook Mining en elektrische trucks en diverse DAF conversies. Door de jaren heen zijn door GINAF ook veel kleine series of enkelstuks gebouwd. Deze “specials” zijn een uitvloeisel van de grote flexibiliteit die het merk GINAF tentoonspreidt. Meer weten over een van de vele GINAF trucks? Lees hieronder meer over de C-Truck, Specials en de GINAF X-Series.

GINAF C-truck

C-Truck Een 2,20 m breed, luchtgeveerd truckchassis Ginaf Truck met een wettelijk GVW van 20,5 ton. De GINAF C-truck is speciaal ontwikkeld voor tal van binnenstedelijke transporttaken. C-Truck

GINAF X-Series

X-serie Voor het middel- tot ultrazware segment van de bouwsector én voor het container- en tanktransport levert GINAF de as-configuraties van 4x2 tot 10x8 zoals de klant die wenst. X-serie

GINAF Specials

Specials Brandweer, Zwaartransporttrekker, Kraanchassis en een Mengmesttransport zijn voorbeelden van de speciale soorten van transportoplossingen die GINAF Trucks heeft ontwikkeld. Specials

GINAF Elektrische verhuiswagen

Met trots is recentelijk de eerste 100% elektrische GINAF E3123 in gebruik genomen. Het project kwam tot stand door de toenemende vraag naar een volledig elektrisch en praktisch inzetbaar inzamelvoertuig voor huisvuil in stedelijke gebieden. Het bracht drie branche-gerelateerde bedrijven ruim anderhalf jaar geleden bij elkaar. Truckland als veelzijdig bedrijfswagendealer met veel klanten in het reinigingssegment, Geesinknorba als innovatieve producent van inzamel-opbouwen en GINAF als engineer en bouwer van elektrisch aangedreven voertuigen.

Meer informatie
GINAF Elektrische verhuiswagen nieuwsbericht

Onderhoud aan uw GINAF Trucks

Naast de aankoop van een GINAF Trucks, kunt u bij ons ook terecht voor vakkundig onderhoud. De truck onderhoudsservice van Truckland werkt met vakkundige mensen zodat u een hoge inzetbaarheid realiseert. De meest gangbare onderdelen voor alle merken zijn op voorraad en anders binnen 24 uur aanwezig. En ook voor de APK van uw trucks, trailers en opleggers kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze onderhoudscontracten? Neem direct contact met ons op!

Een betrouwbare en moderne truck op maat

Met het uitgebreide aanbod aan GINAF trucks bent u bij Truckland verzekerd van succes! Wilt u meer weten of graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met een van onze lokale vestigingen. Benieuwd wat we op dit moment op vooraad hebben? Kijk dan een op onze pagina met occasions. En voor de laatste acties, voorraad en de actuele modellen van GINAF kunt u ook contact met ons opnemen via ons algemene telefoonnummer 088 - 5 807 807.

Meer weten over de vrachtwagens van GINAF?

Wilt u meer informatie over de GINAF trucks? Vul dan het onderstaande reactieformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Grootste en meest ervaren bedrijfswagendealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot

Voorkom onnodige stilstand met onze flexibele onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services