Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Truckland is importeur van Renders Trailers

De Truckland dealergroep is sinds 1 juli 2016 importeur van Renders Trailers voor Nederland. In eerste instantie importeert Truckland de containerchassis van dit gerenommeerde trailermerk.

Truckland heeft geconstateerd dat in de regio's waar het actief is, containervervoer een grote rol speelt. De vestigingen van Truckland zitten voornamelijk in het westen van Nederland, bij de twee grote havensteden Amsterdam en Rotterdam waar veel contianervervoer plaats vindt. Maar ook in Tilburg, waar zich eveneens een grote containerterminal bevindt. Truckland wil haar dienstverlening op trailergebied te vergroten. Daabij kiezen wij in eerste instantie kiezen voor de import, levering en verkoop, alsmede de service en verhuur van containerchassis.

Meer informatie

logo renders

Renders Trailers

Renders is een Vlaamse trailerbouwer die een uitstekende reputatie geniet.  De trailers worden volgens de vertrouwde kwaliteitsmaatstaven trailers geproduceerd met onderdelen van A-merken. Er zijn ook Alcoa wielen leverbaar en de chassis worden afgemonteerd met hoogwaardige West-Europese componenten.

Meer weten over de aanschaf, verhuur of actuele voorraad van Renders Trailers?
Bel dan met 088 - 5 807 807 of neem contact op met een van onze vestigingen.

Verschillende lengte containerchassis

Op dit moment levert Truckland containerchassis geschikt voor 20, 30, 40 en 45 voet containers. Bij de twintig voeters is er de mogelijkheid voor een schuiftafel, zodat de chauffeur kan bepalen of de container bij het kopschot, in het midden of achterop het chassis komt te staan. Dit in verband met de steeds strenger wordende aslastcontroles. Truckland zal binnenkort ook chassis voor tank- en kiepcontainers importeren. Alle Truckland vestigingen in Nederland zijn als Renders dealer aangesteld. Op de locaties van Truckland in Rotterdam, gelegen aan de noordkant en aan de zuidkant van de stad, kunnen chassis gehuurd worden. We bieden daarvoor korte termijn huurcontracten met de voor de hand liggende mogelijkheden.

Financiering van chassis

Wij bieden onze klanten desgewenst een passende financieringsoplossing middels Truckland Lease en wij bieden ook voor trailers volop mogelijkheden voor servicecontracten.

Meer informatie over Renders Trailers?

Wilt u meer informatie? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Grootste en meest ervaren bedrijfswagendealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot

Voorkom onnodige stilstand met onze flexibele onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services