Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Truckland Algemeen


Tel: 088 – 5 807 807
E-mail: werken@truckland.nl 

 

Interesse in deze vacature?

Solliciteer

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

 

Beoordeel
IMG slider

Datum: 07-10-2021

Diagnose Technicus

Doorlopende vacature
MBO
Meerdere vestigingen
40 uur

Voor diverse vestigingen zijn we op zoek naar een Diagnose Technicus. Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan met een uitstekend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Solliciteer direct op deze vacature!

Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

Truckland is de meest professionele dealer binnen onze regio’s en biedt een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfswagens en vrachtwagens (o.a. merken als DAF, FIAT, Ginaf, Tatra en Iveco). Met in totaal 14 vestigingen in meerdere landen en meer dan 450 medewerkers biedt Truckland een breed geografisch netwerk van vestigingen waardoor de klant snel geholpen kan worden.
 
Truckland is volop in beweging en heeft een prettige, open, informele en doelgerichte cultuur. Onze kernwaarden zijn: ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijk en oprecht en enthousiast!
 
Vestigingen in Nederland: Amsterdam, Schiphol, Velsen, Heerhugowaard, Zaandam, Wognum, Almere, Tilburg, Rotterdam Noord en Zuid.

Wij zoeken

Voor de bovengenoemde vestigingen in Nederland zijn we op zoek naar zelfstandig werkende monteurs met een passie voor het vak.
 
Als Diagnose Technicus houd je je bezig met het stellen van een snelle en juiste diagnose en bepalen van de juiste reparatietechnieken. Je voert reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit aan o.a. Trucks, bedrijfswagens, bussen of campers.

Wij vragen

Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding Technisch Specialist Bedrijfsauto’s (niveau 4).
Bij voorkeur heb je APK1 en digitale tachograaf bevoegdheid of ben je bereid deze nog te halen (op kosten van Truckland). Indien nodig sta je klanten te woord voor het stellen van een diagnose of over een uitgevoerde reparatie. Kortom; een afwisselende en uitdagende baan waarbij het ontwikkelen van je kennis en kunde centraal staan!
 
Voor je collega's ben je een actieve en prettige teamgenoot en je beschikt over een goed technisch inzicht en een flexibele instelling. Je bent gericht op het leveren van service en kwaliteit en gemotiveerd om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan met een goed salaris, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer (min de eerste 10 km), een collectieve zorgverzekering bij CZ, een mooi pensioenfonds bij PMT en diverse andere arbeidsvoorwaarden.                   
                                 
Zo ontvang je 25 verlofdagen en daar bovenop nog 13 ADV dagen. Indien je een hoger salaris wilt hebben dan kun je ervoor kiezen om je ADV dagen maandelijks uitbetaald te krijgen.
Ook bieden wij je de mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen aan de hand van opleidingen (betaald door Truckland). Truckland heeft ook een personeelsvereniging waar jaarlijks leuke uitjes worden georganiseerd en uiteraard in januari een gezellige nieuwjaarsborrel waarbij alle vestigingen van Truckland samen komen!

Solliciteren?                                                     

Wil jij werken bij een stoer bedrijf met leuke collega’s? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief naar werken@truckland.nl te mailen. Heb je vragen? Bel ons dan vandaag nog op via 088 – 5 807 807.
 

Ja, ik solliciteer bij Truckland

Ja, bewaar mijn gegevens voor toekomstige functies tot 1 jaar na de inzenddatum

Bekijk ook de andere vacatures

Bedrijfsauto Technicus

Bekijk vacature


Als (1e) bedrijfswagenmonteur houd je je bezig met het zelfstandig uitvoeren van onderhoud en reparatie aan trucks.

Bekijk vacature

Diagnose Technicus

Bekijk vacature


Als Diagnose Technicus houd je je bezig met het stellen van een snelle en juiste diagnose en bepalen van de juiste reparatietechnieken

Bekijk vacature

Service Adviseur

Bekijk vacature

 

Als service adviseur ben je het aanspreekpunt voor onze klanten. Je vertaalt de wensen van de klant in duidelijke instructies voor de monteurs. 

Bekijk vacature