Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Truckland Algemeen


Tel: 088 – 5 807 807
E-mail: werken@truckland.nl 

 

Interesse in deze vacature?

Solliciteer

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

 

Beoordeel
IMG slider

1e Bedrijfsauto Technicus

Geplaatst op 20-01-2020
(E)BAT
Heerhugowaard
40 uur

Voor de vestiging Heerhugowaard zijn we op zoek naar een 1e Bedrijfsauto Technicus. Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan met een uitstekend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Solliciteer direct op deze vacature!

Solliciteer direct

Wij zoeken

Voor de  vestiging Heerhugowaardd zijn we op zoek naar zelfstandig werkende monteurs met een passie voor het vak.
 
Als (1e) bedrijfswagenmonteur / truckmonteur houd je je bezig met het zelfstandig uitvoeren van onderhoud en reparatie aan trucks. Je bent in staat om diagnoses te stellen en de hieruit voortvloeiende werkzaamheden te verrichten. Je voert daarnaast ook diverse controles en inspecties uit zoals APK en Tacho.

Wij vragen

  • Je bent een zelfstandig werkende monteur;
  • Je hebt ervaring als Eerste Bedrijfsauto Technicus;
  • Je bent in het bezit van minimaal een BAT of EBAT diploma;
  • Bij voorkeur heb je APK1 en digitale tachograaf bevoegdheid of ben je bereid deze op korte termijn nog te halen (op kosten van Truckland);
  • Je bent een actieve en prettige teamgenoot;
  • Je beschikt over goed technisch inzicht en een flexibele instelling;
  • Je bent woonachtig in omgeving Heerhugowaard;
  • Je bent gericht op het leveren van service en kwaliteit en gemotiveerd om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een flexibele en leuke baan met een goed salaris en veel waardering van je collega’s. Je mag leiding geven aan een leuk gemotiveerd team met een goede mentaliteit. Je krijgt reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer (min de eerste 10 km), een collectieve zorgverzekering bij CZ, een mooi pensioenfonds bij PMT en diverse andere arbeidsvoorwaarden.                   

Ook bieden wij je de mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen aan de hand van opleidingen (betaald door Truckland). Truckland heeft ook een personeelsvereniging waar jaarlijks leuke uitjes worden georganiseerd en uiteraard in januari een gezellige nieuwjaarsborrel waarbij alle vestigingen van Truckland samen komen!
 

Ja leuk, maar wat is Truckland voor bedrijf?

Truckland is de meest professionele dealer binnen onze regio’s en biedt een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfswagens en vrachtwagens (o.a. merken als DAFFiatTATRAGinafIveco en Maxus). Met in totaal 19 vestigingen in meerdere landen en meer dan 650 medewerkers biedt Truckland een breed geografisch netwerk van vestigingen waardoor de klant snel geholpen kan worden. Truckland is volop in beweging en heeft een prettige, open, informele en doelgerichte cultuur. Onze kernwaarden zijn: ambitieus, efficiënt, betrokken, enthousiast, eerlijk en oprecht!

Ja, ik solliciteer bij Truckland

Ja, bewaar mijn gegevens voor toekomstige functies tot 1 jaar na de inzenddatum

Bekijk ook de andere vacatures

Bedrijfsauto Technicus

Bekijk vacature


Als (1e) bedrijfswagenmonteur houd je je bezig met het zelfstandig uitvoeren van onderhoud en reparatie aan trucks.

Bekijk vacature

Diagnose Technicus

Bekijk vacature


Als Diagnose Technicus houd je je bezig met het stellen van een snelle en juiste diagnose en bepalen van de juiste reparatietechnieken

Bekijk vacature

Service Adviseur

Bekijk vacature

 

Als service adviseur ben je het aanspreekpunt voor onze klanten. Je vertaalt de wensen van de klant in duidelijke instructies voor de monteurs. 

Bekijk vacature