Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

 

Beoordeel

Over

Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Door de multi-brand filosofie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma’s, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar.

Voor gedegen advies met betrekking tot de aankoop van een truck/vrachtwagen of bedrijfswagen is Truckland de aangewezen partner. Wij zijn officieel dealer/partner van toonaangevende merken in de transportwereld waaronder:
 
 

Voor vrijwel iedere mobiliteitsvraag hebben wij een geschikte oplossing. Of u nu op zoek bent naar een vrachtwagen of bestelauto in het lichte of zware segment. Als totale dienstverlener kunnen wij altijd in uw behoefte voorzien. Ook voor speciale wensen kunt u bij Truckland terecht; bijvoorbeeld het opbouwen van een Fiat bestelbus of het leveren van een truck met laadkraan. Daarnaast hebben wij een ruimte voorraad onderdelen en zijn wij in staat uw (bedrijfs-)voertuig te onderhouden. 

Meer weten over Truckland

Wilt u meer informatie over de mobiliteitsdienstverlening van Truckland? Neem dan contact met ons op met één van onze vestigingen. We zijn bereikbaar via het onderstaande reactieformulier of via ons algemene telefoonnummer 088 - 5 807 807