Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Maxus EV80 bestelwagen

De Maxus EV80 is de eerste volledig elektrische bestelwagen binnen de bedrijfswagenmarkt. Na een rijk verleden van de Maxus series kwam de Chinese gigant met een volledig elektrisch aangedreven bestelwagen die sinds kort op de Europese wegen te zien is. De Maxus EV80 is ook verkrijgbaar als chassis-cabine.

Meer informatie? Bekijk de brochure! Gratis offerte aanvragen!

Truckland Zero
Maxus EV80
Maxus EV80 chassis cabine

Waarom kiezen voor de Maxus EV80

In de Maxus EV80 gaat het er vanzelfsprekend rustig aan toe. Het rijden verloopt soepel en schokvrij. In de cabine zijn drie zitplaatsen. De zit-positie is erg aangenaam en zeer geschikt voor distributiewerk en gemeentelijke diensten. De laadruimte is bereikbaar via een aantal schuifdeuren en twee achterdeuren. De Maxus EV80 wordt gekenmerkt door uitmuntende specificaties:

  • Laadvermogen tot 885kg
  • Trekgewicht van 1200kg
  • Tot 200 km range
  • Snelladen in 2 uur
  • Tot 17m3 laadruimte
  • Leverbaar als chassis-cabine en gesloten bus
  • Apple Carplay & Android Auto
  • Leverbaar met trekhaak


Het compleet elektrisch rijden zorgt ervoor dat u geen CO2 uitstoot. Dus naast dat de Maxus EV80 soepel rijdt, zeer praktisch en zeer betrouwbaar is, is deze 100% elektrische bestelwagen een milieuvriendelijk vervoersmiddel. Bovendien biedt elektrisch rijden financiële voordelen in onderhoud, prijs per km en fiscale voordelen. Lees hierover meer bij financiële voordelen bij elektrisch rijden.

Kies voor de Maxus EV80

 

Maxus EV80 audio
Maxus EV 80 dashboard
Maxus EV80 Interieur1
Maxus EV80 opladen

Maxus EV80 chassis cabine

Bent u op zoek naar een elektrische bedrijfswagen die u naar eigen behoefte kunt aanpassen, dan is de MAXUS EV80 erg geschikt. De Maxus EV80 is namelijk ook direct leverbaar als chassis-cabine versie. De enige 100% elektrische bestelwagen die uitgerust kan worden met een bak of kipper.

 

U heeft hierbij diverse keuzes. Zo kunt u kiezen voor een bakwagen of een laadback (open laadbak). Op deze manier wordt de Maxus EV80 chassis cabine precies op uw wensen en behoeftes afgestemd. De Maxus EV80 chassis cabine wordt veel gebruikt door gemeentelijke instellingen, hoveniers en  verhuizers. 

Ga 100% elektrisch. Kies voor de Maxus EV80 bestelwagen

Wilt u meer informatie over de elektrische Maxus EV80? Of wilt u meer weten over de voordelen van elektrisch rijden? Bel dan met 088 - 5 807 807 of vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Grootste en meest ervaren bedrijfswagendealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot

Voorkom onnodige stilstand met onze flexibele onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services