Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Elektrische bedrijfswagen

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Datzelfde geldt voor de elektrische bedrijfwagen. Onder andere subsidie, laag onderhoud en een hogere actieradius zorgen voor steeds grotere vraag.

Maxus EV80

Maxus EV80 Maxus EV80

Maxus E-Deliver 3

Maxus E-Deliver 3 Maxus E-Deliver 3

Maxus E-Deliver 9

Maxus E-Deliver 9 Maxus E-Deliver 9

Fiat eDucato

Fiat eDucato Fiat eDucato

Wat is een elektrische bedrijfswagen?

Een elektrische bedrijfswagen is een elektrisch aangedreven auto die ingezet kan worden om verschillende goederen te transporteren. Het rijbewijs type B is nodig om het voertuig te mogen rijden. Deze elektrische bedrijfswagens zijn te herkennen aan het grijze kenteken. Het totaalgewicht wat zo'n voertuig kan vervoeren is 3.500 kilo inclusief de lading. 

Waarom kiezen voor een elektrische bedrijfswagen?

  • Schoon en groen ondernemen door uitstoot te verminderen
  • Lagere kosten per km
  • Subsidies op elektrische bestelauto's voor elektrische rijden
  • Fiscale voordelen
  • Veel minder onderhoud dan diesel of benzine aangedreven bedrijfswagens
Elektrische bedrijfswagen

Duurzaam rijden

Het aantal duurzame bedrijfswagens neemt steeds meer toe in Nederland. Dit komt door het rendement op de lange termijn, subsidieregelingen en het toenemende aanbod. Ben je op zoek naar een goede elektrische bedrijfswagen? Truckland biedt de rijk uitgevoerde Maxus. Binnenkort presenteren wij de 100% elektrische Fiat Ducato.

Subsidie voor elektrische bedrijfswagen

Om in aanmerking te komen voor subsidie moet de elektrische bedrijfswagen bestemd zijn voor het vervoeren van personen of goederen op de openbare weg. Deze dient in aanmerking te komen voor de Europese voertuigcategorie N1, moet voorzien zijn alleen een elektrisch aangedreven motor en een accu voor de opslag van de energie. De elektrische bedrijfswagen dient aangemerkt te worden als elektrische bedrijfswagen. Tot slot komt tot €75.000 van het bedrag in aanmerking voor de milieu-investeringsaftrek samen met de willekeurige afschrijving van milieu-investeringen.

​Fiat eDucato

Binnenkort verkrijgbaar bij Truckland, de Fiat eDucato. Met de keuze uit meerdere motoren is er altijd een bestelwagen die voldoet aan jouw wensen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de elektrische bedrijfswagen? Als officieel dealer adviseert Truckland u graag over de mogelijkheden bij aanschaf van een bijpassende bedrijfswagen. We kunnen uw persoonlijke bedrijfswagen op maat leveren. Neem contact met ons op via onderstaand reactieformulier.

Grootste en meest ervaren bedrijfswagendealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot

Voorkom onnodige stilstand met onze flexibele onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services