Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Fiat e-Ducato

  • Het eerste elektrische model van Fiat Professional
  • De e-Ducato wordt verkrijgbaar in alle carrosserievarianten met dezelfde laadvolumes als de conventionele Ducato, van 10m3 tot 17m3
  • Laadvermogen tot 1.950 kg.
  • De e-Ducato biedt een keuze aan 2 accupakketen, met een range van 220 tot 360 km (NEDC-cyclus).
  • Maximaal vermogen van 90 kW en een maximumkoppel van 280 Nm.
  • 100% Ducato, 100% elektrisch.

Gratis offerte aanvragen! Meer informatie 

Truckland Zero

Fiat e-Ducato Brochure & Prijslijst

Fiat Ducato BEV

Tijdens introductie van de nieuwe Ducato MY2020, de evolutie van de bestseller die al 38 jaar aan de zakelijke behoeften voldoet, gaf het merk Fiat Professional de wereld zijn eerste glimp van de e-Ducato. De elektrische BEV-versie (Battery Electric Vehicle) die in 2021 in de verkoop gaat en samenwerkt met het aardgas Ducato Natural Power om het aanbod van alternatieve brandstof te voltooien.

De nieuwe Ducato slaagt er daarom in om zichzelf te verbeteren, langs een evolutionair pad dat bijna veertig jaar nooit is gestopt. Uitstekende prestaties, milieuvriendeliik en een sterke focus op TCO (Total Cost of Ownership), om zo goed mogelijk in te spelen op de verschillende behoeften van elke professionele missie. Evenals het meest uitgebreide assortiment voor een "all forward" voertuig, een geraffineerde en herkenbare stijl en geavanceerde technologie.

Ditzelfde denken onderstreept de e-Ducato, het eerste volledig elektrische Fiat Professional-model, ontworpen en ontwikkeld volgens de meest geavanceerde kwaliteitsnormen van de FCA Group.

e-Ducato
e-Ducato accupaketten

e-Ducato Varianten

Naast het aanbieden van een compleet scala aan versies, zal e-Ducato ook modulaire opties voor accupakketten hebben. De accupakketten hebben een bereik van 220 tot 360 km (NEDC-cyclus) en verschillende laadconfiguraties. Alles gecombineerd met indrukwekkende prestaties: snelheid beperkt tot 100 km/u om het energieverbruik te optimaliseren, maximaal 90 kW vermogen en een maximaal koppel van 280 Nm.

Bovendien straft de nieuwe elektrische krachtbron niet het sterke punt van Ducato: de beste ladingen in zijn klasse van 10 m3 tot 17 men een laadvermogen van maximaal 1.950 kg, de beste in zijn categorie.

Meer informatie

Uitgebreid getest

De e-Ducato is ontwikkeld op basis van een gedetailleerde studie van het werkelijke gebruik van voertuigen door klanten. Na een jaar van data verzamelen werd bevestigd dat meer dan 25% van de markt al een "BEV Attitude" heeft in termen van gebruik, routes, dynamiek en prestaties. De klant is daarom klaar voor een mobiliteitswisseling.

Professionals die werkzaam zijn in specifieke branches van transport zijn geschikt om als early adopters van deze technologie. Gezien de groei van online handel, post- en koeriersdiensten, voedsel bezorgers, lokaal transport en de wijdverbreide noodzaak om te zorgen voor toegang tot stadscentra, met hun steeds toenemende verkeersbeperkingen op conventionele voertuigen op brandstof.

De klanten die nu al geïnteresseerd zijn in elektrische mobiliteit zijn dezelfde die, vanwege hun specifieke wensen, bijzonder belang hechten aan TCO en over het algemeen een laag niveau van routevariabiliteit en een hoog aantal gebruiksdagen per jaar maar vrij lage dagelijkse kilometerstanden.

De e-Ducato is ontwikkeld door een proactieve samenwerking met de klant. Door middel van pilotprojecten waarbij een aantal grote spelers uit de industrie betrokken zijn, om al hun kennis te exploiteren en alle specifieke gebruikseisen te identificeren. Met deze aanpak is Fiat Professional van plan complete elektrische mobiliteitsoplossingen aan te bieden, gebaseerd op de studie van energiebehoeften. Daarmee is Fiat Professional in staat om oplossingen te bieden van voertuigen tot infrastructuur en in te spelen op de nieuwe, voortdurend evoluerende mobiliteitsscenario's van vandaag.

100% Ducato 100% Elektrisch

Al met al heeft Fiat Professional zijn technologische erfgoed en ervaring effectief gebruikt om de elektrische versie van zijn bestseller te ontwikkelen. Met de e-Ducato komt Fiat Professional tegemoet aan de behoeften van elke professionele gebruiker om innovatie, prestaties en flexibiliteit te leveren, in overeenstemming met de sterke punten van de Ducato, om klanten de" zero emission " versie van de meest efficiënte en veelzijdige bestelwagen op de markt te bieden.

De nieuwe  e-Ducato is een voertuig zonder halffabrikaten: 100% Ducato, 100% elektrisch.

Het zal daarom het belangrijkste product van Fiat Professional zijn op het gebied van elektrische mobiliteit, en vooral in de overgang die nu aan de gang is vanuit de traditionele

Fiat e-Ducato bekleding
Fiat e-Ducato navigatie
Fiat e-Ducato dashboard
Fiat e-Ducato uitstraling

Offerte aanvragen voor de Fiat e-Ducato!

Wilt u een offerte aanvragen voor de Fiat e-Ducato? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Grootste en meest ervaren bedrijfswagendealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot

Voorkom onnodige stilstand met onze flexibele onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services