Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport
banner parts

Onderdelen: Truckland is uw partner in parts

Truckland Parts is gespecialiseerd in de inkoop, beheer en verkoop van vrachtwagen onderdelen en bestelwagen onderdelen. Het Truckland magazijn hanteert een hoge mate beschikbaarheid (meer dan 90%) van veelgevraagde onderdelen. Onderdelen die niet direct op voorraad zijn kunnen in de meeste gevallen binnen 24 uur geleverd worden.

Direct onderdelen bestellen? Stuur een email naar parts@truckland.nl

Partscontracten met volumekorting

Truckland heeft jarenlange ervaring in het inkopen en beheren van onderdelen, hier kunt u uw voordeel mee doen. Voor de inkoop van onderdelen kunt u kiezen uit verschillende prijs/kwaliteit (OEM, OES en MQ) onderdelen. Original Equipement Manifacturer (OEM) garandeert de hoogste kwaliteit met de beste service en ondersteuning. Met onderdelen uit het Matching Quality segment ligt de prijs/kwaliteit verhouding lager. Een partscontract levert u tijdwinst en geld op door o.a. volumekorting, succesvol voorraadbeheer en integratie met uw systemen. 

Voordelen parts

Bestel uw onderdelen bij Truckland:

  Meer dan 90% beschikbaarheid van onderdelen

  Gratis bezorgdienst 2x per dag

  Levering binnen 24 uur

  Professionele helpdesk ter ondersteuning

  Altijd in de buurt met 11 vestigingen

  Order en pick up op lokale vestiging

  Interne koeriersdienst

  Lange openingstijden

  Ook op zaterdag open

  Eenvoudig bestellen via EDI (Electronic Data Interchange)

  Scherpe prijzen met partscontracten

Voorraad Parts

Bekijk onderdelen

Truckland heeft een ruim assortiment onderdelen. Zoals brandstoftanks, versnellingsbakken, differentieel, motoren en uitlaatsystemen

U kunt een onderdeel bestellen door te mailen naar parts@truckland.nl

Bekijk onderdelen

Vrachtwagen onderdelen, trailer onderdelen, bus onderdelen

Truckland levert vrachtwagen onderdelen voor zowel het rijdende deel als voor de opbouw. Daarnaast levert Truckland ook de onderdelen voor trailers en bussen. Truckland is merkdealer van:
 

IMG logo DAF
IMG logo TRP
IMG logo ginaf
IMG logo MAN
IMG logo BPW
IMG logo SAF
IMG logo valx
IMG logo VDL
IMG logo TomTom

Ook voor merkvreemde voertuigen werkt Truckland met het door DAF geïnitieerde TRP (Truck Related Parts) leveringsprogramma: vrachtwagen onderdelen, merkonderdelen voor diverse typen vrachtauto’s, getrokken materieel, laad- en losmiddelen, verbruiksartikelen en gereedschappen. Klik door naar de TRP Catalogus

Bestelwagen onderdelen

Ook voor de lichte bedrijfswagens kunt u uw onderdelen bij snel en eenvoudig bij Truckland bestellen. Truckland is merkdealer van Fiat, MaxusVolkswagen en Iveco. Daarnaast leveren we ook de bestelwagen onderdelen voor merkvreemde bestelwagens. 

IMG logo Fiat
IMG logo Iveco
IMG logo Iveco
IMG logo VW

Meer weten over Truckland Parts?

Neem contact op met het magazijn bij u in de buurt voor meer informatie over het het leveren van onderdelen en specifieke aanvragen.