Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport
Onderhoud bedrijfswagen

Service en onderhoud bedrijfswagens

Truckland biedt een breed pakket aan voor service en onderhoud en is gespecialiseerd in het onderhouden van lichte en zware bedrijfswagens. Houd uw bedrijfswagens in optimale conditie en plan tijdig uw service en onderhoud afspraak in. Met ons uitgebreide netwerk en flexibele openingstijden bent u weer snel onderweg.

Truck en trailer service

Ook op het gebied van trucks, trailers en aanhangers kan Truckland het onderhoud voor u verzorgen. De truck en trailer service van Truckland werkt met vakkundige mensen zodat u een hoge inzetbaarheid realiseert. De meest gangbare onderdelen voor alle merken trailers en aanhangwagens zijn op voorraad en anders binnen 24 uur aanwezig. Ook voor de APK van uw trailers en aanhangers kunt u bij ons terecht.
Truck en trailer service

Onderhoudscontracten bedrijfswagens

U wilt kunnen en blijven vertrouwen op uw bedrijfswagens. Met de onderhoudscontracten of beheerscontracten van Truckland vergroot u de betrouwbaarheid van uw gehele wagen(park). U verkleint hiermee immers de kans op stilstand en de bijkomende volgschade. Voorkomen is beter dan genezen. Bekijk hier de mogelijkheden van preventief onderhoud met de onderhoudscontracten van Truckland.

Service en onderhoud van bedrijfswagens

  • Jarenlange ervaring in onderhoud en reparatie
  • Gebruik van beste prijs/kwaliteit in onderdelen
  • Uitgebreide technische informatie ter beschikking
  • Voor elk merk speciale diagnoseapparatuur aanwezig
  • Flexibele openingstijden

 

Voorkomen is beter dan genezen. Bekijk de mogelijkheden van preventief onderhoud met de onderhoudscontracten van Truckland.

Werkplaats planner

Afspraak maken Via onze online planner kunt u een afspraak bij een van onze werkplaatsen inplannen. Afspraak maken

Meer weten over service & onderhoud?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van service en onderhoud bij Truckland? Neem dan contact op met een van onze vestigingen of vul het onderstaande reactieformulier in.