Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Bedrijfsschool Rotterdam

The 'Template' module could not be found

In Zuid-Holland is een aantal jaar geleden de Stichting Bedrijfswagenwereld Rotterdam e.o. opgericht. Deze Stichting is opgericht door Truckland Zuid-Holland en een aantal andere dealerbedrijven in en rond de directe omgeving van Rotterdam die diverse merken vertegenwoordigen.

 
Truckland Zuid-Holland werkt daarbij samen met het ROC Zadkine in Rotterdam. Het ROC Zadkine heeft 1 klas, met uitsluitend leerlingen die werkzaam zijn bij één van de dealerbedrijven die tot de Stichting behoren. De kennis van de leraren wordt steeds uitgebreid met de kennis van de dealerbedrijven, praktijk en theorie wordt mede hierdoor zeer zorgvuldig op elkaar afgestemd. Deze opleiding is geheel op bedrijfswagens gericht.

 

De BAT-opleiding duurt 2 jaar, waarna de EBAT-opleiding nog eens 2 jaar duurt, maar dan ben je wel 1e monteur bedrijfswagens. Snelle en slimme leerlingen kunnen deze 4-jarige opleiding ook sneller afronden doordat de leerlingen in onze speciale klas hun eigen tempo kunnen bepalen wanneer blijkt dat ze de leerstof sneller opnemen dan hun mede-leerlingen en het monteursvak dus in de vingers hebben.
 
Jongens en meisjes die de VMBO opleiding hebben afgerond, gemotiveerd zijn en het technische “truckvak” willen uitoefenen, zijn bij ons aan het goede adres: kennis opdoen in praktijk en theorie, werkend leren en lerend geld verdienen. Dit wordt mogelijk gemaakt bij Truckland Zuid-Holland in Rotterdam.
 
De bedrijfsschool biedt:
  • Een praktijkopleiding van 4 dagen per week in één van onze bedrijven in Rotterdam Noord of Zuid
  • Een praktijkgerichte theorie opleiding van 1 dag per week
  • Begeleiding van een ervaren leermeester en voormannen
  • Een volledige vergoeding van de opleidingskosten
  • Reiskostenvergoeding woon-/werkverkeer
  • Salaris conform de C.A.O. Metaal en Technische bedrijfstakken
  • Meer salaris bij een hogere leeftijd en/of behaalde diploma’s
  • Vaste aanstelling bij Truckland Zuid-Holland na voltooiing van de opleiding en bij gebleken geschiktheid, motivatie en inzet
  • Prettige werksfeer met gezellige collega’s
Kortom: wij bieden een goede toekomst met voldoende doorgroeimogelijkheden in een boeiend en technisch vak bij een fantastisch bedrijf dat fantastische merken vertegen-woordigd. Goeie, enthousiaste, leergierige en gemotiveerde mensen zijn bij ons altijd welkom!
 
Voor meer informatie of het aanvragen van een gesprek kun je contact opnemen met onze bedrijfsleider:
Dhr. Sjaak van Heijst,
Tel.: 010-2945156