Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Maatregelen bij Truckland vanwege Corona

Net zoals u zijn wij in de ban van het Coronavirus. Binnen Truckland hebben wij verregaande maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, zowel voor klanten als ook onze medewerkers. Onze vestigingen zijn gewoon normaal geopend om de service aan uw voertuigen te kunnen borgen. Ook hier nemen we extra regels in ogenschouw ten aanzien van het fysieke contact  tussen klanten en onze medewerkers. 
Wij houden de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD op de voet. 
 
U bent uiteraard nog steeds van harte welkom bij Truckland.
Maar wij hebben een aantal maatregelen ingevoerd waarvoor wij uw medewerking vragen: 
 
 • Het is sinds 1 december 2020 verplicht om een mondkapje te dragen in openbare publieke ruimtes. Dit geldt ook bij de Truckland vestigingen.
   
 • Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand. 
   
 • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto.
  Handen wassen rondom het onderhoud of reparatie aan uw auto is hier dan ook verplicht gesteld.
   
 • Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten, of anders in te regelen. (andere chauffeur, ophalen, etc.)
   
 • Mocht u vragen hebben wendt u zich dan tot een van onze filialen. Wij zullen onze uiterste best doen om aan uw wensen tegemoet te komen.
 
Wilt u meer informatie over hoe Truckland omgaat met de Corona maatregelen?
Neem dan direct contact met ons op via 088 - 5 807 807 of info@truckland.nl
Corona Informatie