Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport
Oprijwagen

Oprijwagen

Zoekt u de beste oprijwagens? Dan ben u bij Truckland bij het juiste adres! Truckland doet zowel de verkoop als het onderhoud van oprijwagens.

 

Oprijwagen kopen

Truckland werkt samen met toonaangevende opbouwers om u een perfecte oprijwagen op maat aan te kunnen bieden. Met onze merken DAF, Fiat Professional en Iveco biedt Truckland de perfecte basis voor uw nieuwe autotransporter. Naast nieuwe modellen bieden wij soms ook gebruikte oprijwagens aan. Bekijk hiervoor onze occasion pagina.

Onderhouden van uw oprijwagen

Om uw oprijwagen in goede staat te houden is onderhoud erg belangrijk. Zo gaat de wagen langer mee en voorkom je grotere mankmenten. Een oprijwagen vervoert gemiddeld 200 voertuigen per jaar voordat er onderhoud noodzakelijk is. Bent u al in het bezit van een oprijwagen en bent u op zoek naar een garage voor uw onderhoud? Truckland is uw specialist! Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel 088 - 5 807 807.

Waarom oprijwagens van Truckland

 De beste voertuigen als basis voor oprijwagens

 Maatwerk

 Samenwerking met toonaagevende opbouwers

 Flexibele onderhoudscontracten

Meer informatie?

Meer weten?

Wilt u meer weten over de oprijwagens? Als officieel dealer adviseert Truckland u graag over de mogelijkheden bij aanschaf van een bijpassende oprijwagen. We kunnen uw persoonlijke oprijwagen op maat leveren. Neem contact met ons op via onderstaand reactieformulier.

Grootste en meest ervaren bedrijfswagendealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot

Voorkom onnodige stilstand met onze flexibele onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services