Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Fiat Talento bestelwagen

Helemaal nieuw in het assortiment van Fiat Professional is de Fiat Talento. Met de toevoeging van de Talento aan het bedrijfswagengamma is Fiat in staat om voor elke klantwens een wagen te bieden. Van gesloten bestelbus met een dubbele cabine of een platformchassis. Of toch liever een personenwagen? Alles is mogelijk met de nieuwe Fiat Talento.

De nieuwe Fiat Talento

Al vanaf € 17.635,-

Gratis offerte

Ontdek het zelf

Proefrit Maak vrijblijvend een proefrit

Proefrit maken

Uit voorraad leverbaar

Voorraad Zowel nieuwe modellen als occasions

Bekijk voorraad

De nieuwe Fiat Talento

De nieuwe Talento bestelwagen staat nu in de showroom bij Truckland. Wilt u niets missen van de laatste ontwikkelingen rondom de nieuwe Fiat Talento, vul dan onderstaand formulier in. De naam past natuurlijk geheel in de traditie van Fiat Professional, want ook deze bedrijfswagen verwijst naar een oude munteenheid. Maar de Talento mag u zeker ook vrij vertalen naar een bestelwagen met talent! De Fiat Talento is verkrijgbaar vanaf € 17.635,-.

Brochure Fiat Talento

Download Download

Prijslijst Fiat Talento

Download Download

Virtuele showroom

Bekijk showroom Bekijk showroom

Specificaties van de Fiat Talento

De Talento is goed geproportioneerd en daardoor zeer wendbaar. De horizontale lijnen aan de front zorgen ervoor dat iedereen hem meteen herkent als een Fiat Professional. De grote praktische voorruit en korte motorkap geeft de Fiat Talento bestelwagen een imposant vooraanzicht. De nieuwe robuuste Talento herkent u verder aan:

  • Zijn royale laadvermogen
  • Compacte buitenafmetingen
  • Korte motorkap
  • Wendbaarheid
  • Betrouwbare en krachtige motor
  • Slimme turbo en twin-turbo dieselmotoren
  • Vermogen tot maximaal 145 pk


Binnen het assortiment van Fiat Professional valt de Talento tussen de Doblò Cargo en Ducato. Deze nieuwste Fiat Professional bestelwagen richt zich echt op uw wensen en behoeften. Truckland helpt u graag bij het samenstellen van de perfecte Fiat Talento of een van de andere Fiat modellen.

Fiat Talento Automaat

De Fiat Talento is nu ook beschikbaar met DCT-versnellingsbak. Lees hier meer over of neem contact op met een van onze accountmanagers via 088-5807807.

IMG talento automaat

Fiat Talento nu met automatische 6 traps DCT-versnellingsbak vanaf € 25.925

09/12/20  De Fiat Talento is segmentleider op het gebied van laadvermogen, compactheid en wendbaarheid. Met de introductie van de automatische DCT zesversnellingsbak met dubbele koppeling wordt ook het rijcomfort naar een nog hoger niveau getild. Lees meer...

Accessoires voor de Fiat Talento

Voor de Fiat Talento zijn er verschillende opties voor accessoires. Denk aan ruitbeschermer, sidebars, allesdragers, beschermplaat voor laaddrempel, tablethouder, plafondrek voor laadruimte en nog meer..

Informeer een van onze accountmanagers voor meer informatie over alle accessoires.

IMG Fiat Talento bestelwagen 2
IMG Fiat Talento bestelwagen 1
IMG Fiat Talento bestelwagen 3
IMG Fiat Talento bestelwagen 4

Meer informatie over de Fiat Talento bestelwagen

Wilt u meer informatie over de Fiat Talento bestelwagen of een van de andere bestelauto's van Fiat? Neem dan contact op met één van onze vestigingen of vul het onderstaande reactieformulier in. Bent u op zoek naar een Fiat Talento ocassion? We hebben regelmatig occasions in onze vestigingen. 
 

Bekijk ook de andere Fiat bestelwagens

Grootste en meest ervaren bedrijfswagendealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot

Voorkom onnodige stilstand met onze flexibele onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services