Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Fiat Ducato Personenbus

Fiat Professional komt nu ook met de Fiat Ducato personenbus! Breng tot wel 9 mensen snel en comfortabel naar hun bestemming. Hightech-rijassistentiesystemen garanderen een veilige reis voor alle inzittenden, terwijl de nieuwe Euro 6-motoren voortreffelijke prestaties combineren met minimale emissies en een uiterst efficiënt brandstofverbruik. 

Binnenkort verkrijgbaar!

De Fiat Ducato Personenbus

Al vanaf € 66.932,-

Combi, Shuttle of Panorama
 

Gratis offerte

Brochure

Download Download

Voordelen

 Hightech-rijassistentiesystemen

 Nieuwe Euro 6 motoren

 Minimale CO2 uitstoot

 Laag in brandstofverbruik

Specificaties van de Fiat Ducato Personenbus

De Fiat Ducato Personenbus wordt compleet af-fabriek geleverd en beschikt over de juiste specificaties.

140 Natural Power

 • Cilinderinhoud: 2999 cm3
 • Milieunorm: Euro 6
 • Plaats tot 9 personen
 • Maximaal vermogen: 136 pk (100 kW) bij 2730 t/min
 • Maximaal koppel: 350 Nm bij 1500 t/min
 • Type: viercilinder-in-lijn dieselmotor
 • Verschillende veiligheidssystemen

140 MultiJet2

 • Cilinderinhoud: 2287 cm3
 • Milieunorm: Euro 6
 • Plaats tot 9 personen
 • Maximaal vermogen: 140 pk (103 kW) bij 3600 t/min
 • Maximaal koppel: 350 Nm bij 1400 t/min
 • Type: viercilinder-in-lijn dieselmotor
 • Verschillende veiligheidssystemen

180 MultiJet2

 • Cilinderinhoud: 2287 cm3
 • Milieunorm: Euro 6
 • Plaats tot 9 personen
 • Maximaal vermogen: 178 pk (130 kW) bij 3500 t/min
 • Maximaal koppel: 450 Nm bij 1400 t/min
 • Type: viercilinder-in-lijn dieselmotor
 • Verschillende veiligheidssystemen
Fiat Ducato Personenbus achterkant
Fiat Ducato Personenbus instappen
Fiat Ducato Personenbus

Verschillende versies personenvervoer: Panorama, Shuttle of Combi

Voor de Fiat Ducato Personenbus zijn er meerdere versies beschikbaar: de Panorama, Shuttle en Combi. Deze zijn alle drie ook leverbaar in een Flex Floor-variant die is voorzien van een speciale vloer met aluminium geleiderails waarmee de stoelopstelling in een handomdraai naar behoefte kan worden aangepast.

Combi

De Dducato Combi is leverbaar met twee of drie zitrijen voor het vervoer van maximaal zes of negen personen. De stoelen van de tweede en derde zitrij kunnen worden neergeklapt of zelfs geheel worden verwijderd om meer ruimte te scheppen voor bagage of om de inzittenden wat extra bewegingsvrijheid te geven. De per zitplaats afzonderlijk regelbare luchtroosters in de dakconsole zorgen voor een verdere verhoging van het comfort.

Shuttle

Zijn royale ruimte en uitstekende comfort maken de Ducato Shuttle ideaal voor groepsvervoer in de zakelijke sector en de toerismebranche, zoals parkeertransfers van en naar luchthavens, hoteltransfers of het vervoer van sportteams of groepen toeristen. Deze veelzijdige minibus combineert acht tot negen comfortabele zitplaatsen met het grootste laadvolume van zijn klasse. In de speciale Flex Floor-uitvoering kan bovendien de stoelopstelling snel en gemakkelijk aan individuele wensen worden aangepast.

Panorama

De luxueuze Ducato Panorama is ontworpen voor groepsvervoer over langere afstanden. Zo zijn de acht of negen afzonderlijke zitplaatsen allemaal voorzien van een verstelbare rugleuning, comfortabele armsteun en driepuntsveiligheidsgordel. Ook met alle stoelen bezet is er voldoende ruimte voor bagage. Eventueel kan de hoedenplank worden ingeklapt of weggenomen om plaats te maken voor grote bagagestukken. Daarnaast is er voor elke stoel een handig opbergvak voor kleine voorwerpen. Het optionele dubbele airconditioningsysteem, de luchtroosters in de dakconsole voor elke zitplaats en de uitstroomopeningen voor warme lucht onder de stoelen, maken het voor elke passagier mogelijk het binnenklimaat naar eigen voorkeur aan te passen.

Flex Floor

De Flex Floor-varianten van de Ducato hebben een aluminium geleiderails met een speciaal stoelverankeringssysteem in de vloer. Hiermee is het mogelijk de stoelen in het achtercompartiment onafhankelijk van elkaar te verplaatsen, te verwijderen of om te draaien, wat een enorme vrijheid geeft om het passagiersgedeelte helemaal naar eigen inzicht in te richten. De achterste stoelen kunnen bijvoorbeeld snel en gemakkelijk naar voren worden geschoven voor het vervoer van grote bagagestukken of rolstoelen. De individuele stoelen zijn allemaal voorzien van driepuntsveiligheidsgordels en geïntegreerde hoofdsteunen. Het Flex Floorsysteem is leverbaar voor alle Ducato Combi, Panorama- en Shuttle-versies.

Meer informatie over de Fiat Ducato Personenbus

Wilt u meer informatie over de Fiat Ducato Personenbus of een van de andere bestelwagens van Fiat? Neem dan contact op met één van onze vestigingen of vul het onderstaande reactieformulier in. Bent u op zoek naar een Fiat Ducato occasion? We hebben regelmatig occasions in onze vestigingen. Bekijk ook eens de elektrische variant: de Maxus Ev80 Minibus

Bekijk ook de andere Fiat bestelwagens

Virtuele showroom

Bekijk showroom Bekijk showroom

Grootste en meest ervaren bedrijfswagendealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot

Voorkom onnodige stilstand met onze flexibele onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services