Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

 

Beoordeel

IMG DAF XF Unity 1

NIEUW: De DAF XF Unity Edition

DAF Trucks brengt in heel Europa een unieke versie van de superieure XF op de markt: de Unity Edition. Voor een optimaal chauffeurscomfort wordt deze bijzondere uitvoering zeer rijk uitgerust. En dankzij het standaard 36 maanden reparatie- en onderhoudscontract, weet de vervoerder zich tegelijkertijd verzekerd van de laagste operationele kosten.

Foto

Nationale kleuren

De Unity Edition is een buitengewone truck voor een geweldig presterende sector in een uitdagende tijd. De speciale truck is verkrijgbaar als Space Cab en Super Space Cab en wordt geleverd als trekker en als bakwagen. Zijn toonaangevende, zuinige PACCAR MX-13-motor levert een vermogen van 480 pk (355 kW). De XF Unity Edition heeft een kenmerkende land-specifieke striping. De nationale kleuren zien we terug in de grille en op de Brilliant White-cabine en spiegels. Daardoor lijdt het geen twijfel waar deze geweldige truck vandaan komt.

De beste plek om in te werken

De XF is voor iedere chauffeur de beste plek om in te werken, te wonen en in te slapen. De uitvoering van de Unity Edition verschilt van land tot land, maar omvat hoe dan ook de Luxury Air-bestuurdersstoel, het 15 centimeter dikke Xtra Comfort-matras op het onderbed, het meest luxueuze climate control systeem, DAF's indrukwekkend grote koelkast en het truck navigatiesysteem met zes luidsprekers. Voor maximaal rijcomfort is deze XF Unity Edition verder uitgerust met onder meer Predictive Cruise Control en de onovertroffen, krachtige MX Engine Brake.

Care+ onderhoudscontract

De Unity Edition wordt geleverd met een Care+ onderhoudscontract van 3 jaar. Dat garandeert een maximale uptime zonder zorgen. Bovendien ontvangt de chauffeur van een nieuwe XF Unity Edition een uitgebreid en aantrekkelijk DAF merchandise pakket. 

 

Meer informatie over de nieuwe DAF XF Unity Edition?
Neem dan contact met ons op via 088 - 5 807 807 of vul het onderstaande formulier in.