Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

 

Beoordeel

Nieuws

Reijrink Staalconstructie continueert inzet van solide IVECO Daily bedrijfswagens

04 augustus 2021

Als je als bedrijf  ‘de taal van staal spreekt’, zoals Reijrink Staalconstructie uit Esbeek en Someren doet, dan is de keuze voor een robuuste IVECO Daily bedrijfswagen een ijzersterke. Zeker als de bestaande voertuigen van dat merk en type na een werkzaam leven van tien jaar aan vervanging toe zijn. Dat verklaart de levering via Truckland Acht van zeven identiek uitgevoerde dubbele cabine IVECO Daily 35C18HA8V bedrijfswagens. Meer dan royaal uitgeruste montagebussen, waarmee de medewerkers veilig en comfortabel van en naar het werk kunnen rijden. Het nodige gereedschap, materiaal en machines kunnen eenvoudig meegenomen worden in de laadruimte, op het dak-imperiaal en de aanhanger.

> Lees verder...

BOTA IJmuiden kiest weer voor DAF-trekkers en de services van Truckland

28 juli 2021

Zijn hele werkzame leven is Jerry van den Bosch vol passie met transport bezig. Nadat hij het transportbedrijf van zijn vader overnam dat in IJmuiden gevestigd zit, bouwde hij dat met succes verder uit. Die ontwikkeling kende echter ook een keerzijde en na een periode van bezinning en het verwerken van bepaalde situaties, keerde de ondernemer in 2016 terug op de locatie aan de Strandweg in de haven van IJmuiden. Bij een truckhandelaar kocht hij twee gebruikte DAF XF trekkers, die hij via Truckland Lease financierde. Om zijn enthousiast en hernieuwd opgestarte onderneming te onderstrepen ging Jerry samen met een chauffeur, toen als charter, in het geconditioneerd vervoer aan de slag.

> Lees verder...

Via online meetings een nieuwe DAF LF gerealiseerd voor Gebr. van der Steen uit Berlicum

21 juli 2021

De leeftijd van een DAF 55 met Custers truckhoogwerker uit 2009, maakte dat Gebr. van der Steen uit Berlicum begin 2020 zochten naar een nieuw exemplaar teneinde de bedrijfszekerheid te waarborgen. Een model dat volledig past bij de huidige en toekomstige eisen en werkzaamheden van het veelzijdige familiebedrijf. Tijdens het eerste overleg dat met de voertuigleveranciers gepland stond, heerste het Coronavirus. Er volgde een online Bouwteam(s)-overleg, met Hans van der Steen als opdrachtgever, Klaas Hobo namens Truckland voor de DAF LF 230 FA en Paul van Eldijk namens Custers Hydraulica voor de Taurus T300-24 hoogwerker.

> Lees verder...

DAF Trucks lopen als een geel-blauwe draad door historie Hagoort Transport en Machinistenverhuur

14 juli 2021

Na de nodige jaren in dienst bij een baas op de shovel, kraan en puinbreker in de recycling, maakte Leen Hagoort uit Ridderkerk in 1997 de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap. Met zoals hij het zelf zegt: een schep in zijn handen.

> Lees verder...

DAF CF Electric voor de eerste CO2- en energieneutrale supermarkt van Lidl

09 juli 2021

De eerste 100% CO2- en energieneutrale Lidl supermarkt van Nederland, Lidl Zero in Almere Oosterwold, wordt bevoorraad door een DAF CF Electric. Van Straalen de Vries Transport B.V. (VSDV) heeft de volledig elektrisch aangedreven trekker voor dit doel ingezet. De DAF staat voor een elektrische THT New Cool koeltrailer. De combinatie rijdt tussen het distributiecentrum van Lidl in Zwaag en het nieuwe duurzame filiaal in Almere Oosterwold. De DAF CF Electric is geleverd door dealer Truckland.

> Lees verder...