Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Nieuws

New Generation DAF is Truck of the Year 2022!

17 november 2021

De nieuwe generatie DAF XF, XG en XG+ zijn uitgeroepen tot Truck of the year 2022!

> Lees verder...

NIEUWE FIAT SCUDO AANGEKONDIGD!

20 september 2021

Stellantis kondigt de nieuwe Fiat Professional Scudo en de nieuwe Fiat Ulysse aan, waarmee het productgamma van Fiat wordt uitgebreid.

> Lees verder...

Truckland met DAF XG+ en XF op Transport Compleet in Gorinchem

20 september 2021

Bekijk de nieuwe DAF XF en de XG+ op de Transport Compleet

Het nieuwe vlaggenschip van DAF is binnenkort te bewonderen op de Transport Compleet in Gorinchem. DAF dealers Truckland, Tilburg Bastiaansen en Best Trucks staan 28, 29 en 30 september op deze vakbeurs.

 

> Lees verder...

Zandbergen Transport rijdt als een van de eerste met de nieuwe generatie DAF XF

16 september 2021

Zandbergen Transport beschikt over een imposant wagenpark. Als je regelmatig over de snelweg rijdt, heb je vast weleens een van hun Ferrarirode trucks ingehaald. Vorige week werd de vloot van de transportonderneming uitgebreid met een half dozijn héél bijzondere trucks: splinternieuwe DAF XF’s die nog niet op de markt zijn. Gemaakt in Eindhoven, volledig rijklaar gemaakt en geleverd door Truckland.

> Lees verder...

Van Wylick isolerende mortels/ISOMIX kiest voor vier nieuwe DAF trucks

25 augustus 2021

In 1986 startte de vader van huidige eigenaren Laurens en Floris van Wylick in het Brabantse Berlicum met de levering van isolerende mortels. De broers traden respectievelijk in 1999 en 2004 toe tot het bedrijf en namen het in 2008 over. Een jaar later verhuisden zij naar Heeswijk Dinther, waar na de nodige gebruikstijd de bestaande bebouwing bijna een jaar geleden plaatsmaakte voor een prachtig nieuwbouw kantoor met bijpassende bedrijfsruimte met laadstations voor de ISOMIX voertuigen. In dit duurzaam gebouwde, gasloze pand zijn alle hedendaagse ontwikkelde warmtepomp-, zonnepaneel-, koelings-, isolatie- en ventilatietechnieken geïntegreerd, om zo de milieubelasting significant te beperken.

> Lees verder...