Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

Klant aan het woord

Truckland levert 90e DAF aan jubilerend Albeton

19 december 2018

Albeton in Amsterdam viert dit jaar het vijftig jarig bestaan en op het feestmoment overhandigde een delegatie van DAF Trucks Nederland en Truckland de 90e DAF aan het familiebedrijf. Dit jubileummodel, heel toepasselijk de 90e DAF voor Albeton in het jaar dat DAF evenzovele jaren bestaat, is een 49 Tons vijfasser van het type CF 450 FAD en voorzien van een 15m3 Mulder mixer.

> Lees verder…

Bewust DAF bij Gebr. Vermeer Industrial Movements Tilburg

25 juli 2018

Vanuit Chr. Vermeer Transport startte in 2003 Gebr. Vermeer Industrial Movements Tilburg. Een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in machineverplaatsingen, bedrijfsverhuizingen en speciaal transport, maar ook in de verhuur van opslagcontainers, zware heftrucks en gekalibreerde testgewichten. Naast ons wagenpark hebben we veel werk- en hijsmateriaal zoals speciale (zware) heftrucks ,vijzels en machinerollers, (hydraulische) hijs- en hefportalen en compact(tele)kranen. Al naar gelang de klus wordt dit materiaal ingezet in combinatie met onze vrachtauto’s en trailers. Onze chauffeurs zijn getraind en gewend om naast chauffeurswerk technisch werk of monteurswerk uit te voeren. Veelal hebben zij een technische achtergrond of het zijn monteurs met groot rijbewijs.

> Lees verder…

MOHATRA kiest bewust voor DAF XF en CF

13 juli 2018

Möhlen Handel en Transport Nieuw-Vennep is het bedrijf van naamgever Sjaak en zijn partner Fleur van Schaik. Op 1 mei 2005 kleinschalig en vanuit huis begonnen en uitgegroeid tot een mooi bedrijf met meerdere panden aan de Boekweitstraat. Hier kunnen bedrijven en particulieren zes dagen per week hun kleine en grote hoeveelheden oud ijzer, metalen, rood- of geel koper, maar ook printplaten inleveren. Op het (sinds 2009 eigen) terrein staan meerdere containers om de binnengekomen schrootstromen direct te sorteren. Volle containers worden met eigen vervoer afgevoerd naar de havens van Amsterdam of Rotterdam, maar ook gaat er veel naar Tata Steel in IJmuiden. Vanuit de handelsfunctie plaatst MOHATRA ook tientallen eigen containers bij bedrijven voor het inzamelen van de ijzer-afvalstromen. Ook die worden met eigen materieel of een van de charters gehaald en gebracht.

> Lees verder…

Raymond Miedema kiest voor een werkbare wagen

13 juli 2018

Jarenlang was Raymond Miedema uit Broek op Langedijk actief in de offshore berging. Een fraaie actiefoto in zijn woonkamer toont een inzet op volle zee, waar hij toen werkte. In zijn verlofperiode haalde hij als hobby zijn rijbewijzen en chauffeurspapieren, om daarmee voor vrienden hand- en spandiensten te verrichten. Omdat het bergingswerk op zee anders werd, startte Raymond zijn eigen transportbedrijf. Met een nieuwe DAF 95XF, die inmiddels is vervangen door twee trekkers die gekoppeld zijn aan een geconditioneerde oplegger van Lamberet en een van Ebo.

> Lees verder…

Alleen maar DAF voor J.C.S. van Orselen

13 juli 2018

De trucks van vreemde merken bij transportbedrijf J.C.S. van Orselen zijn op een hand te tellen en daar terechtgekomen na de overname van een bedrijf. Voor het overige is het alleen maar DAF bij het familiebedrijf uit het Zuid-Hollandse Nieuwenhoorn bij Hellevoetsluis. En die liefde voor het Nederlandse truckmerk gaat ver terug. Samen met huidig directeur Jan van Orselen gaan we terug in de tijd.

> Lees verder…