Flexibele onderhoudscontracten
Grootste bedrijfswagen dealer van NL
Oplossingen voor ieder type transport

1e Bedrijfsauto Technicus

Doorlopende vacature
(E)BAT
Heerhugowaard, Zaandam, Rotterdam, Velsen
40 uur

Voor diverse vestigingen zijn we op zoek naar een 1e Bedrijfsauto Technicus. Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan met een uitstekend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Solliciteer direct op deze vacature!

Solliciteer direct

Afbeelding

Datum: 07-10-2021

Wij zoeken

Voor de vestigingen Heerhugowaard, Zaandam, Rotterdam en Velsen zijn we op zoek naar zelfstandig werkende monteurs met een passie voor het vak.
 
Als (1e) bedrijfswagenmonteur / truckmonteur houd je je bezig met het zelfstandig uitvoeren van onderhoud en reparatie aan trucks. Je bent in staat om diagnoses te stellen en de hieruit voortvloeiende werkzaamheden te verrichten. Je voert daarnaast ook diverse controles en inspecties uit zoals APK en Tacho.

 

Afbeelding

Wij vragen

  • Je bent een zelfstandig werkende monteur;
  • Je hebt ervaring als Eerste Bedrijfsauto Technicus;
  • Je bent in het bezit van minimaal een BAT of EBAT diploma;
  • Bij voorkeur heb je APK1 en digitale tachograaf bevoegdheid of ben je bereid deze op korte termijn nog te halen (op kosten van Truckland);
  • Je bent een actieve en prettige teamgenoot;
  • Je beschikt over goed technisch inzicht en een flexibele instelling;
  • Je bent woonachtig bij vestiging Heerhugowaard, Zaandam, Rotterdam of Velsen;
  • Je bent gericht op het leveren van service en kwaliteit en gemotiveerd om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een flexibele en leuke baan met een goed salaris en veel waardering van je collega’s. Je mag leiding geven aan een leuk gemotiveerd team met een goede mentaliteit. Je krijgt reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer (min de eerste 10 km), een collectieve zorgverzekering bij CZ, een mooi pensioenfonds bij PMT en diverse andere arbeidsvoorwaarden.
                  
Ook bieden wij je de mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen aan de hand van opleidingen (betaald door Truckland). Truckland heeft ook een personeelsvereniging waar jaarlijks leuke uitjes worden georganiseerd en uiteraard in januari een gezellige nieuwjaarsborrel waarbij alle vestigingen van Truckland samen komen!

Bedrijfsprofiel

Truckland is de meest professionele dealer binnen onze regio’s en biedt een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfswagens en vrachtwagens (o.a. merken als DAF, FIAT, Ginaf, Tatra en Iveco). Met in totaal 13 vestigingen in meerdere landen en meer dan 450 medewerkers biedt Truckland een breed geografisch netwerk van vestigingen waardoor de klant snel geholpen kan worden.
 
Truckland is volop in beweging en heeft een prettige, open, informele en doelgerichte cultuur. Onze kernwaarden zijn: ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijk en oprecht en enthousiast!
 
Vestigingen in Nederland: Amsterdam, Schiphol, Velsen, Heerhugowaard, Zaandam, Wognum, Almere, Tilburg, Rotterdam Noord en Zuid.

 

Solliciteren?                                                     

Wil jij werken bij een stoer bedrijf met leuke collega’s? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief naar werken@truckland.nl te mailen. Heb je vragen? Bel ons dan vandaag nog op via 088 – 5 807 807.
 

Ja, ik solliciteer bij Truckland

Vestigingen

Vestiging Heerhugowaard
Vestiging Zaandam
Vestiging Rotterdam
Vestiging Velsen

Grootste en meest ervaren bedrijfswagendealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot

Voorkom onnodige stilstand met onze flexibele onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services